Mangové lassi (a jiné ovocné koktejly)

1 mango (nebo jiné ovoce)150g sojového jogurtu150ml sojového mléka2 lžíce agávového sirupu
V poslední době jsem si velmi oblíbila Indickou kuchyni. Mají mnoho jídle přirozeně rostlinných nebo pouze s použitím mléka či jogurtu, což už pro mě není žádnou překážkou, jelikož je krásně nahradím. V jedné kuchařce jsem našla recept na mangové lassi. Měl by to být svěží nápoj, který po ostrém jídle zchladí krk. Rozhodla jsem se ho zkusit a navnadilo mě to tak, že jsem hned po tom vyměnila ovoce i za sezónní a lokální ;)
Oloupeme mango nebo jiné ovoce (půl hrnku borůvek, jahod, malin atd...), nakrájíme na nasypeme do vysoké nádoby, přilijeme jogurt, sojové mléko nebo sušený nápoj a příslušnou dávku vody a s agávovým sirupem důkladně promixujeme. Mělo by se ještě obarvit kurkumou, ale to už je na vás ;). Já byla spokojená takto.






Komentáře
Přidat nový komentář:
DgoKR | 25. 4. 2021, 14:40
pregablin sales in Canada
Actual about meds. Get information here.